Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kabeljauwfilet met druivensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de druiven en verwijder de pitjes.
Dep de vis droog met keukenpapier.
Bestrooi de vis met peper en zout naar smaak.
Smelt de boter in een ruime pan, voeg de wijn toe en breng aan de kook.
Leg de vis in de pan. Stoof de vis in ca. 7 minuten op een laag vuur helemaal gaar. Schep voorzichtig de visfilets uit de pan en houd ze warm.
Schenk het stoofvocht in een maatbeker en vul aan met de melk tot 2,5 deciliter.
Doe het sauspoeder in een steelpan en breng alles roerende aan de kook.
Voeg de gehalveerde druiven toe en warm ze kort mee.
Serveer de saus bij de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met druivensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven