Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus recept
Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus recept

Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kabeljauw ontdooien en dep de stukken droog met keukenpapier. Wrijf de vis in met zout, peper en citroensap. Laat de vis garen in de magnetron 1n 5.5 minuten bij ca. 600 watt. Bereid de saus uit mijn receptenboek en laat de garnalen in de saus warm worden. Verdeel de vis over 4 borden en schep de saus erover en eromheen. Lekker met gebakken aardappels en gekookte wortels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Alleen het recept van de frisromige citroensaus is niet op mijn receptenboek te vinden zoals jij veronderstelde vr groet Rob Bijpost
    Robbijpost gaf dit recept op 5 mei 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven