Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met mosterdsaus recept
Kabeljauwfilet met mosterdsaus recept

Kabeljauwfilet met mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de kabeljauwfilets in met zout en citroensap en laat het 30 minuten intrekken. Bestrooi de vis met bloem. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kabeljauwfilets in 10 minuten bruin en gaar. Smelt de extra boter, voeg de extra bloem toe en roer het tot een samenhangend geheel. Laat het 2 minuten op laag vuur pruttelen. Voeg al roerend beetje bij beetje 4 deciliter water toe en roer het geheel tot een gladde saus. Verkruimel het bouillontablet erboven en voeg de kookroom al roerend toe. Laat het geheel nog 2 minuten zachtjes pruttelen en voeg de mosterd toe al roerend toe. Leg op 4 borden elk een kabeljauwfilet en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven