Ikan dengan boemboe (kabeljauwfilet met een tomatensausje)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snij deze in stukken.
Maak de schoon en pers deze fijn.
Pers de uit.
Meng naar smaak met het citroensap en een beetje en laat de visfilets hierin 10 minuten marineren.
Meng het , maïzena en wat tot een papje en rol de vis hierdoor.
Verhit in een wok wat en bak de filets gaar en goudbruin.
Schep de vis uit de pan.
Fruit de in dezelfde .
Voeg dan de en de toe, eventueel wat en meng het tot een saus.
Schenk deze saus over de vis.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Ikan Salmon Boemboe Tomat (zalm in tomatensausje)445m
-
Recept
Ikan bandeng tomat (gebakken makreel in een tomatensausje)450m
-
Recept
Ikan Tomat (kabeljauw in pittige tomatensausje)445m
-
Recept
Kabeljauwfilet met een jasje445m
-
Recept
Dengan Barbekyu Panggang Pedis Ikan (geroosterde vis)450m
-
Recept
Ikan Panggang Dibumbui Dengan Manis Dan Assam (makreel in zoet zure saus)41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- kabeljauwfilets is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1058 kcal | 52% | 4232 kcal |
Vetten | 13 g. | 18% | 52 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |