Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met tapenade recept
Kabeljauwfilet met tapenade recept

Kabeljauwfilet met tapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de citroen uit. Leg de kabeljauwfilets in een schaal. Besprenkel met de helft van het citroensap. Meng de bloem met paprikapoeder en zout. Wentel de kabeljauwfilets door het bloemmengsel. Hak de olijven met kappertjes en knoflook fijn en meng het goed door elkaar. Voeg 2 eetlepels olijfolie en het sap van 1/2 citroen toe. Zet de tapenade afgedekt in de ijskast. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilets in 10 minuten bruin en gaar. Keer ze halverwege. Serveer de kabeljauwfilets met de tapenade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met tapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven