Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfiletpotje met witte wijn, mosterd en dille recept
Kabeljauwfiletpotje met witte wijn, mosterd en dille recept

Kabeljauwfiletpotje met witte wijn, mosterd en dille


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kabeljauwfilet in plakken van 3 cm. Snijd de worteltjes in stukjes van 3 cm. Kook de worteltjes en de krielaardappeltjes -apart- in 10 minuten beetgaar, giet af en laat ze uitlekken, Snipper ondertussen de ui grof. Verhit de boter in een wok laat uitbruisen en voeg dan de olie toe. Roerbak als de olie heet is de ui ca. 2 minuten, voeg de visblokjes toe en roerbak voorzichtig ca. 5 minuten. Probeer de visblokjes heel te houden. Meng behoedzaam de aardappeltjes, worteltjes, doperwten, mosterd en de wijn erdoor en breng op smaak met zout en peper en wat citroensap. Laat het geheel ca. 4 minuten pruttelen, voeg na 2 minuten de room en de dille toe. Garneer met schijfjes citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfiletpotje met witte wijn, mosterd en dille recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven