Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Snijd de kabeljauw in stukken van ca 3 cm, kook de en (apart) in ca 10 minuten beetgaar, giet ze af en laat ze uitlekken.
Verhit de in de wok, laat hem uitbruisen en voeg dan de toe. - Roerbak de ca 2 minuten, voeg de vis toe en roerbak deze voorzichtig ca 5 minuten (probeer ze heel te houden)
Meng de , de , de erwtjes, en er voorzichtig door en breng alles op smaak met en peper en wat . - Laat het geheel 4 minuten pruttelen, voeg na 2 minuten, de room en de toe.
Garneer het kabeljauwpotje met schijfjes en serveer direct.
Lekker met een groene salade.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kabeljauwpotje met witte wijn, mosterd en dille uit de wok425m
-
Recept
In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus41u
-
Recept
Kabeljauw gestoofd met prei en wijn420m
-
Recept
Forel uit de oven met witte wijn en dragon430m
-
Recept
Nijlbaars met rivierkreeftjes in mosterd-dilleroomsaus445m
-
Recept
Tongfilets op een bedje van prei met witte wijn saus430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 159 kcal | 7% | 636 kcal |
Vetten | 8 g. | 11% | 32 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 7% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |