In witte wijn gepocheerde zalmfilet met garnalen-dille saus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van keesgroen
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Bouillon:
- Meng alle ingrediënten en kook ze zachtjes gedurende 30 minuten.
- Passeer de bouillon.
- Laat afkoelen.
- Zalmfilet:
- Doe alles op de vis na in een passende pan en breng aan de kook.
- Zet het laag en voeg de vis toe.
- Pocheer de vis in ongeveer 8 minuten zachtjes gaar.
- Haal de vis er uit en laat hem even uitdruipen voor hem op de borden te leggen.
- Serveren met de garnalen-dillesaus (zie aparte recept)
Ook lekker om te maken
-
Recept
Kabeljauwfiletpotje met witte wijn, mosterd en dille430m
-
Recept
Kabeljauwpotje met witte wijn,mosterd en dille430m
-
Recept
Zalmfilet met dille-yoghurtdressing420m
-
Recept
Gepocheerde nijlbaars met bieslook455m
-
Recept
Tongfilets op een bedje van prei met witte wijn saus430m
-
Recept
Gegratineerde aardappelen met zalm en dille430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon en visbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon, wijn, wijn, visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon, wijn, wijn, visbouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in visbouillon, roomboter, visbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon en visbouillon
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn en wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon en visbouillon
- visbouillon, zalmfilet, zalmfilet, visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 425 kcal | 21% | 1700 kcal |
Vetten | 35 g. | 51% | 140 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 2% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 4% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 76 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |