Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwpakketje recept
Kabeljauwpakketje recept

Kabeljauwpakketje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen. Schrap de worteltjes en snijd z ein plakjes. Pel de rode ui en snijd hem in plakjes. Pel de knoflook en hak hem fijn. Schaaf de aardappelen in de lengte met de kaasschaaf in dunne plakken. Boen de sinaasappel schoon en snijd hem in dikke plakken. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Scheur 4 vellen alu-folie af van 60 cm en vouw ze dubbel. Plaats 2 vellen op het werkvlak en leg in het midden van elk vel het aardappelschaafsel. Bestrooi de vis met basilicum, knoflook en zout. Leg er de wortel, ui en sinaasappel op. Plaat de andere 2 dubbel gevouden vellen alu-folie erop ene vouw 3 zijkanten enkele malen om zodat er een zakje ontstaat. Schenk voorzichtig de bouillon erbij en vouw de pakketjes dicht. Laat ze in het midden van de oven in 15 minuten gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwpakketje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven