Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwschotel met kaas recept
Kabeljauwschotel met kaas recept

Kabeljauwschotel met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vis in de visbouillon ca. 15 minuten pocheren. Naast elkaar in overschaal leggen. Vissaus maken en kruidenkaas erin laten smelten. Garnalen toevoegen. Saus over vis schenken. Brie of Gorgonzola met natgemaakt mes in plakjes snijden en over de vis verdelen. Zet de schotel ca. 30 minuten in een op 190 graden C. voorverwarmde oven.

Serveersuggesties

Lekker met aardappelpuree of stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwschotel met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven