Allergie informatie: Kerrierijst met doperwten en nijlbaars
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram nijlbaarsfilets
- Zout
- citroen- of limoensap
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 1 rode peper
- 3 eetlepels olie
- 1,5 eetlepel kerrie
- 300 gram Surinaamse rijst
- 300 gram doperwten
- 2 deciliter droge witte wijn
- 1,5 groentebouillontablet
- 4 deciliter koud water
- 45 gram blanke amandelen
- 2 theelepels dille
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Kerrierijst met doperwten en nijlbaars
- Allergieen informatie