Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koolvis met een kaas-notenkorst recept
Koolvis met een kaas-notenkorst recept

Koolvis met een kaas-notenkorst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de broccoli en de bloemkool schoon en snijd in roosjes. Schil de wortels, maak ze schoon en snijd in plakjes. Gaar de bloemkool en de wortels ca. 10 minuten in kokend water met een snufje zout en met het deksel op de pan. Voeg de broccoli na 5 minuten toe. Giet de groente af en vang het kookvocht op. Pel en snipper de ui. Fruit hem in 2 eetlepels het olie. Voeg de bloem toe en bak kort mee. Roer het kookvocht en de melk erdoorheen. Breng de saus aan de kook en laat 5 minuten pruttelen. Breng op smaak met zout en peper en nootmuskaat. Dep de vis droog en besprenkel hem met citroensap, breng op smaak met zout en peper en leg de vis in een ingevette ovenschaal. Verdeel de groente over de vis en giet de saus eroverheen. Hak de hazelnoten gro,f strooi de noten en de kaas over de schotel en bak de vis 17.5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit koolvis met een kaas-notenkorst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven