Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kreeft met basmatirijst en wilde spinazie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kreeft in tweeŽn en bestrijk de helften met olijfolie. Grill deze 10 minuten en haal, als de kreeft is afgekoeld, het vlees uit de schalen. Kook de visbouillon, kalfsbouillon en de witte wijn in tot je 1/3 liter vloeistof over houdt. Maak een saus van boter en bloem, met 1 sjalot en bindt het met de 1/3 liter vloiestof, 2 eetlepels dyon mosterd en 2 eetlepels roomboter. Begin met een laag saus in een ovenschaal, leg daar de lege schaaldieren op en vul deze met het vlees uit de rug en poten. Overgiet de kreeft met de rest van de saus en bedek alles met flink veel geraspte parmezaanse kaas en kleine klontjes roomboter. Grill dit nog 8 minuten tot de bovenkant goudbruin is. Maak er basmati rijst en wilde spinazie bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kreeft met basmatirijst en wilde spinazie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven