Snoekbaars op wilde rijst met een saus van muskaatpompoen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Blender
  • Wok
  • Pan
  • Staafmixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Saus van muskaatpompoen:
  2. Doe een klont in de pan en zweet de erin aan.
  3. Zweet de kerrie aan, voeg de toe en strooi de erover.
  4. Voeg 1 toe en een stukje verse .
  5. Giet er de op en laat gaar worden.
  6. Vis als de massa gaar is, de knoflook en de eruit.
  7. Doe de massa in een blender.
  8. Breng de saus aan de kook en voeg de toe.
  9. Voeg een klont koude toe.
  10. Klop met een staafmixer de saus schuimig.
  11. Breng op smaak met zout en peper.
  12. Snoekbaars:
  13. Controleer de filets op graten.
  14. Strooi over de filets.
  15. Bak de snoekbaars op de huid en leg de filets op een ovenplaat.
  16. Schuif de filets in een voorverwarmde oven van 180 graden C.
  17. Bak in een wok de rijst met een fijngesnipperd uitje, een gedroogd tomaatje en de .
  18. Verwarm de saus, controleer de vis.
  19. Schep 1 lepel van de rijst en de op een bord.
  20. Leg daar de snoekbaars op en lepel de saus eromheen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • wijn, gevogeltebouillon, spinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en gevogeltebouillon
  • boter en gevogeltebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in gevogeltebouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • peper en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
273 kcal
13%1092 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
54 g.
20%216 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Snoekbaars op wilde rijst met een saus van muskaatpompoen