Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreel  la Viet recept
Makreel  la Viet recept

Makreel la Viet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontvel en ontgraat de makreel.
Snijd de ui in halve ringen en bak ze in olie lichtbruin.
Voeg de tomaatblokjes toe, leg de vis hierop en schenk de nuoc cham gung erover.
Zet het vuur laag en laat het geheel sudderen totdat de saus ingedampt en in de vis getrokken is.
Schep de vis af en toe om. Controleer de smaak en voeg indien nodig nog wat nuoc cham gung toe.
Serveer het gerecht bij witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit makreel la viet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Makreel la Viet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Wat is nuoc cham gung?
    Suzanna gaf dit recept op 15 oktober 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven