Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreel met paprika recept
Makreel met paprika recept

Makreel met paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in stukken.
Pel de ui en snijd deze in stukjes.
Ontvel de tomaat en snijd deze in stukjes.
Pel de knoflook en hak deze fijn.
Fruit de paprika en de ui in een pan in de boter in 3 minuten glazig.
Voeg de milde paprikapoeder, de scherpe paprika, de knoflook, de blokjes tomaat en zout en peper naar smaak toe. Laat alles nog 3 minuten fruiten.
Meng er de tomatenpuree, de witte wijn en de citroensap erdoor en laat 2 minuten stoven.
Schep de helft van het mengsel in een ovenschaal, leg er de makreelfilets op en bedek deze met de andere helft van het paprikamengsel.
Dek de schotel af met aluminiumfolie.
Laat de vis in een voorverwarmde oven van 175 graden in ca. 35 minuten gaar stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit makreel met paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven