Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makreel oblok recept
Makreel oblok recept

Makreel oblok


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de makreel schoon en leg het visvlees op een flink stuk aluminiumfolie. Bestrooi de vis met wat zout, kerrie en peper, wrijf in met de sambal en leg de selderie, de champignons en de plakjes tomaat erop. Giet er 2 eetlepels gesmolten boter over, vouw de folie dicht en plaats het pakket 15 tot 20 minuten in een oven met een temperatuur van 180 graden Celcius. Een lekker gerecht bij de rijsttafel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit makreel oblok recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven