Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marmitako recept
Marmitako recept

Marmitako


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de olie in een braadpan en fruit de ui en knoflook 5 minuten. Schep de paprika, paprikapoeder, een deel van de peterselie en tomaat erdoor bak dit nog 3 minuten zachtjes mee. Schep de aardappelblokjes (geschild) door dit mengsel. Schenk de Osborne Solaz Rosado, bouillontablet en 250 mililiter water in de pan breng dit aan de kook. Zodra het begint te koken, vuur laag zetten en geheel 20 minuten laten stoven met deksel, tot aardappel vrijwel gaar is. Af en toe omscheppen, op smaak brengen met versgemalen peper. Tonijn in de saus leggen. Deksel op de pan en nog 5 minuten zachtjes stoven tot de vis gaar is.

Allergenen Informatie

Voor dit marmitako recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Marmitako heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt bijzonder veel op het recept uit de Allerhande van oktober 2004. Ik kan je wel vertellen dat als je dit recept volgt de aardappelen niet gaar zullen zijn. Mijn advies is om de aardappelen minima... Lees reactie
    Quinten gaf dit recept op 21 mei 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven