Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mejillones a la marinara recept
Mejillones a la marinara recept

Mejillones a la marinara


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de ansjovis 1/2 uur in de melk en pureer ze. Was de mosselen en verwijder kapotte en openstaande schelpen. Verhit de boter en de olie in een grote pan en fruit de sjalotten en knoflook ca. 2.5 minuten. Voeg peterselie en basilicum toe en laat deze zachtjes meebakken. Meng de ansjovis met de wijn en wijnazijn en voeg het mengsel toe. Doe de mosselen erbij en stoom ze met het deksel op de pan in ca. 10 minuten gaar of tot de schelpen openstaan. Schep de mosselen tijdens het stomen 1-2 keer om. Verwijder de exemplaren die niet zijn opengegaan. Verdeel de mosselen over diepe kommen of borden en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en nog wat peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mejillones a la marinara recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven