Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen in bier gekookt recept
Mosselen in bier gekookt recept

Mosselen in bier gekookt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de helft van de roerbakgroenten onder in een grote pan. Leg daar de goed gewassen, gesloten, mosselen op en leg de rest van de groenten er boven op, giet het flesje bier erbij. De mosselen moeten bijna onder staan anders vul je het aan met bier of water. Voeg zout, peper, knoflookpoeder en bieslook toe. Breng alles aan de kook. Als het schuim tot boven aan de rand van de pan komt, draai je het vuur laag. Herhaal dit nog 2 keer. Dan zijn de mosselen gaar. Gooi de dichte exemplaren weg. Serveren met stokbrood en kruidenboter en verschillende sausjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mosselen in bier gekookt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mosselen in bier gekookt heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 3 recensies

  • Thanks voor de tip. Heerlijk gegeten!
    Arthuro gaf dit recept op 12 november 2012 5 uit 5 sterren
  • Ik heb geleerd dat er zonder water gekookt moet worden, maar ga het nu eens zo proberen. Bedankt.
    Marijke gaf dit recept op 29 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Heerlijke mosselen in bier saus.
    Nikolaj gaf dit recept op 15 april 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven