Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen met spinazie en kaas recept
Mosselen met spinazie en kaas recept

Mosselen met spinazie en kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de spinazie en breek de dikste stelen af. Maak de spinazie zo droog mogelijk (slacentrifuge).
Smelt 15 gram boter in een wok. Voeg de spinazie toe en laat de bladgroente 3 minuten, onder voortdurend omscheppen, bakken. Strooi er wat zout over. Laat de spinazie in een zeef uitlekken en druk er, nadat de spinazie is afgekoeld, met een platte hand nog zoveel mogelijk vocht uit.
Breng intussen de room aan de kook en voeg er, onder voortdurend roeren, de helft van de kaas en de mosterd aan toe.
Rooster de sneetjes brood licht goudbruin en bestrijk ze aan een zijde met boter. Verdeel er vervolgens de gebakken spinazie over en schik de gekookte mosselen er bovenop. Schep daarna de saus erover en bestrooi de gerechten met de rest van de geraspte kaas.
Leg de sneetjes op een bakplaat en plaats deze onder een reeds hete grill. Haal de sneetjes uit de oven zodra de kaas is gesmolten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mosselen met spinazie en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven