Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ovengebakken zalmfilet recept
Ovengebakken zalmfilet recept

Ovengebakken zalmfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de filet in 8 gelijke stukken. Bestrooi ze met zout. Leg ze in een beboterde ovenvaste schotel. Bestrooi met de geraspte citroenschil en met de dille. Leg tussen de filets de halve plakjes citroen. Schep op elke filet een theelepeltje crème fraîche. Bak dit op de bovenste richel in de oven, ongeveer 15 tot 20 minuten. De zalm moet niet helemaal doorbakken zijn.

Serveersuggesties

Vervang de dille door veel geknipte bieslook. Lekker met gestoofde aardappeltjes. (Zie mijn andere recepten) en een witlofsalade met sinaasappel en mosterddressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ovengebakken zalmfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ovengebakken zalmfilet heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb een vraag: Ik heb geroosterde zalmfilet. Hoe moet ik die opwarmen in de oven. Op hoeveel graden en hoelang? BVD
    L.Brink de Winter gaf dit recept op 4 november 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven