Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paella recept
Paella recept

Paella


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de knoflook uit, pel de ui, snipper die fijn door de olie en fruit even aan. Snijd van de paprika's het hangertje eraf, snijd met zaadlijsten en al in mooie stukjes en voeg toe aan de olie. Kook water voor de bouillon en giet het over het blokje. Nu mag de rijst in de pan met de saffraan. Zodra de rijst een beetje glazig ziet na 5 minuutjes de witte wijn toevoegen en afblussen totdat het verdampt is. Daarna een beetje bouillon toevoegen en blijven roeren. Alle vissoorten mogen er nu bij en beetje bij beetje weer bouillon. Na 15 a 20 minuten is de vis gaar en de rijst ook. Voeg nu het blikje met de gepelde tomaten toe en de doperwtjes. Roer door totdat het de juiste temperatuur heeft.

Allergenen Informatie

Voor dit paella recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven