Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangafilet met cheddarkaas recept
Pangafilet met cheddarkaas recept

Pangafilet met cheddarkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C.
De visfilets bestrooien met zout en peper. Vet 2 éénpersoons ovenschaaltjes in met boter en verdeel de vis hierover. Indien nodig de filets in 2-en snijden zodat ze in de schaal passen.
Leg de tomaatplakjes op de vis.
Meng de mosterd met de room en de cheddar en giet deze saus over het vis/tomatenmengsel. Zet de schaaltjes in de oven ongeveer 15 a 20 minuten of tot de kaas gesmolten en de vis gaar is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pangafilet met cheddarkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pangafilet met cheddarkaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Bedankt voor je reactie.Je hebt gelijk, je kunt ook makkelijker aan plakjes cheddar komen en het smaakt toch prima, vooral als je die heel klein snijdt.Eigenlijk moet je de echte Engelse mosterd hierb... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 15 september 2011 5 uit 5 sterren
  • Erg lekker. Ik heb alleen iets meer mosterd gebruikt en plakjes cheddar kaas klein gesneden. Voor herhaling vatbaar!
    Bezoeker gaf dit recept op 9 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven