Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangasiusvisfilet met tomatensaus en garnalen recept
Pangasiusvisfilet met tomatensaus en garnalen recept

Pangasiusvisfilet met tomatensaus en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de vis ontdooien. Strooi een beetje bloem op een bord. Dep de vis droog. Bestrooi de pangiusfilets met peper en zout en haal ze aan beide zijden door de bloem. Schud het teveel aan bloem eraf. Verhit de olie en bak hierin de vis op niet te hoog vuur in ca. 8 minuten goudbruin en gaar. Verwarm ondertussen de tomatensaus. Voeg vlak oor de vis gaar is de garnalen aan de saus toe en warm ze kort mee. Serveer de saus bij de vis.

Serveersuggesties

Lekker met spaghetti.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pangasiusvisfilet met tomatensaus en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven