Rode en bleekselderij(1 stengel) erbij en de tomatensaus(1 pakje)bouillonblokje(1 stuk) erbij en de dan de vis en garnalen(300 gram) toevoegen en garen.
Op smaak brengen met zout(1 stuk),peper(1 stuk)(2) en citroensap(1 stuk) vers gehakte basilicum(1 stuk) en peterselie(1 stuk) toevoegen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
Gluten
Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokje
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
bouillonblokje kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.