Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannetje met vis recept
Pannetje met vis recept

Pannetje met vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de prei en snijd ze in ringetjes. Verwijder de zaden van de paprika en snijd ze in blokjes. Snijd de tomaten in blokjes. Halveer de champignons. Schil de aardappelen en snijd ze in partjes. Kook de aardappelen in ruim waten met wat zout in 7 minuten beetgaar. Snijd de vis in stukken, besmeer ze met mosterd en zout. Giet de aardappelen af. Verhit de boter in de hapjespan en bak de vis in 1 minuut bruin. Neem de vis uit de pan. Fruit de prei, paprika, tomaat, champignons, kerriepoeder, tijm en laurierblad 5 minuten in het achter gebleven bakvet. Voeg de bouillon, vis, wijn en aardappelpartjes toe en laat het gerecht 10 minuten op zacht vuur gaar sudderen. Breng het op smaak met zout.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pannetje met vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven