Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Papillotte van zalm met ganda ham recept
Papillotte van zalm met ganda ham recept

Papillotte van zalm met ganda ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Droog eerst de Ganda ham in een oven op zon 100C. Snijd de wortels en prei in in julienne. Bak de groenten even aan in wat olie en kruiden met peper en zout. Leg 4 gelijke hoopjes op aluminiumfolie. Rol de rozemarijn in de basilicum en steek die in de vis. Schik de vis op de groenten, kruiden en overgieten met wat Sherry. De papillotte goed dicht maken (zodat er geen stoom uit kan). In een hete (voorverwarmde) oven zon 10 tot 15 minuten laten stomen. Open de papillottes en leg het sneetje gedroogde ham op de vis. Serveren met gebakken aardappeltjes of puree. Je kan ook een andere vaste vis gebruiken

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit papillotte van zalm met ganda ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven