Zalm in bladerdeeg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Laat de uit de diepvries ontdooien.
  2. Schil de en de .
  3. Was de , de en de .
  4. Snijd de in partjes.
  5. Snijd de in roosjes.
  6. Laat het ontdooien.
  7. Verdeel de in 4 gelijke porties.
  8. Bestrooi 4 plakjes met de helft van het en leg op elk plakje 1 portie .
  9. Breng op smaak met en .
  10. Strooi de rest van het eroverheen.
  11. Was de kervel, leg op elke plak 1 takje.
  12. Klop het los met 2 eetlepels water en bestrijk de deegranden ermee.
  13. leg op elke een plakje deeg en druk de randen goed aan.
  14. Kerf de bovenste plakken met de rug van een mes.
  15. Bestrijk de plakken met het losgeklopte .
  16. Bak de bladerdeegpakketjes 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  17. Kook de afgedekt 10-15 minuten in een laagje water met voeg na 3 minuten de en de toe.
  18. Leg wat kervel apart voor de garnering en hak de rest fijn.
  19. Verwarm 250 milliliter water en de in een pan, roer het sauspoeder erdoor.
  20. Klop er de in stukje doorheen.
  21. Voeg de gehakte kervel toe aan de saus.
  22. Giet de groente af.
  23. Serveer de groente met de zalmpakketjes en de saus.
  24. Garneer de borden met partjes en de kervel.
25
25
25

Variaties op Zalm in bladerdeeg

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zalm in bladerdeeg
VariatieAantalGang
Zalm in bladerdeeg3Vis en schaaldieren
Zalm in bladerdeeg met spinazie1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • bladerdeeg, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg en paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
271 kcal
13%1084 kcal
Vetten
16 g.
24%64 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalm in bladerdeeg