Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Piendang ikan (kruidige, gestoofde vis met spitskool) recept
Piendang ikan (kruidige, gestoofde vis met spitskool) recept

Piendang ikan (kruidige, gestoofde vis met spitskool)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smeer de vis in met citroensap en laat hem 10 minuten staan.
Maak de sjalotten schoon en snijd deze in ringen.
Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
Maak de lomboks schoon en hak deze fijn.
Fruit ze in de boter met koenir, trassie en laos.
Voeg ca. 4 deciliter water toe en leg de vis erin.
Stoof alles op een lage warmtebron 5 minuten en doe dan de sereh, salam, asem en zout erbij.
Leg het deksel op de pan en laat het gerecht op een lage warmtebron nog ca. 30 minuten sudderen.
Maak intussen de spitskool schoon en snijd hem fijn.
Voeg de kool en de suiker toe aan de vis en laat alles nog ca. 2 minuten door koken.
De kool moet knappend blijven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit piendang ikan (kruidige, gestoofde vis met spitskool) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven