Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pittig kabeljauwpakketje recept
Pittig kabeljauwpakketje recept

Pittig kabeljauwpakketje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Meng de uien met sambal en azijn tot een kruidenpasta en pers de knoflook er boven uit. Dep de kabeljauwfilet droog en wrijf ze in met iets zout. Verhit de olijfolie in een wok en fruit de kruidenpasta al roerend 5 minuten en schep het mengsel uit de pan. Neem 4 stukken alu-folie en leg op elk stuk alu-folie een laurierblad. Lege daarop een stuk kabeljauwfilet en verdeel de kruidenpasta erover. Vouw de pakketjes dicht. Leg de pakketjes in een stoompan en stoom ze in 20 minuten gaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pittig kabeljauwpakketje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven