Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risotto met mosselen recept
Risotto met mosselen recept

Risotto met mosselen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Giet bouillon en wijn in de wok. Doe er de helft van de mosselen bij, dek af en laat 1 minuut koken. Roer om zodat alle mosselen opengaan. Schep de mosselen uit de wok. Kook de rest van de mosselen op dezelfde manier. Filter het kookvocht en houd apart. Verhit de olie en bak het sjalotje en de ui glazig. Voeg de rijst toe en de helft van het kookvocht en breng op smaak met peper. Laat garen en roer regelmatig om tot het kookvocht volledig is opgenomen. Voeg de rest van het kookvocht, de saffraan, de paprika en de erwtjes toe en laat verder garen tot alle vloeistof is opgenomen. Haal de mosselen uit de schelpen. Roer de kaas door de risotto. Werk af met de mosselen en bieslook en dien goed heet op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risotto met mosselen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Risotto met mosselen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Mosselen met parmezaanse kaas ... echt niet doen ... gewoon de kaas vergeten en het recept is prima!
    Piet gaf dit recept op 6 november 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven