Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Salade van geroosterde dorade


Ingrediënten


Bereidingswijze


De filets ontdoen van de graten en droog houden. komkommer schillen, doorsnijden, zaadlijsten verwijderen en met een lepel eruithalen. De appel en komkommer julienne snijden en met een beetje dressing aanmaken. De sla plukken, alleen gele blaadjes en aan de babysla toevoegen. Kerriedressing: De olijfolie even verwarmen en de kerriepoeder hierin aanzweten. Af laten koelen, alle ingredienten toevoegen en op smaak maken met peper en zout. Opdraaien met de staafmixer. Schelvislever: Lever uit blikje halen, droogdeppen en in gelijke stukken verdelen. Door de bloem halen, daarna door een tempura beslagje en even frituren. De doradefilets op de huid goudbruin bakken, bestrooien met wat zeezout en op een plateau wegzetten. De vis en de lever voor het opdienen even in een hete oven opwarmen 180 graden C voor 12.5 minuten. Uitserveren: Met de komkommer en appel een mooie mikado maken. Sla vermengen met de dressing en op garnituur verdelen. De vis en lever op de salade verdelen. Heerlijk!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit salade van geroosterde dorade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven