Allergie informatie: Salade van spicy scampi’s
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de marinade:
- 2 teentjes knoflook
- 1 krop romeinse sla
- 2 verse rode chilipepers
- 4 wortels
- 1 eetlepel geraspte gemberwortel
- 0,5 bosje koriander
- 4 eetlepels zoete sojasaus (ketjap manis)
- 1 limoen
- voor de salade:
- 30 scampi's
- 50 gram taugé
- 2 eetlepels olijfolie
- voor de dressing:
- 2 limoenen
- 4 eetlepels notenolie
- 1 eetlepel korianderblaadjes
- 4 eetlepels zoete sojasaus (ketjap manis)
- 1 lente-ui
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Avocado-krab salade
Met surimi, avocado en cocktailsaus uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Koud - harwoon
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Salade van spicy scampi’s
- Allergieen informatie