Allergie informatie: Saus met rode zalm en waterkers
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 gram roomboter
- 3 sjalotjes, fijngesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 175 gram waterkers, gewassen en drooggedept
- 3 deciliter crème fraîche
- 1 theelepel dyonmosterd
- zeezout en versgemalen zwarte peper
- 1 blik rode zalm in water à 400 gram, uitgelekt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Saus met rode zalm en waterkers
- Allergieen informatie