Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scampi met zeeduivel en kerriesaus recept
Scampi met zeeduivel en kerriesaus recept

Scampi met zeeduivel en kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Een ovenvaste schotel insmeren met boter en bestrooien met zout en peper. De zeeduivel in 12 medaillons versnijden en in de schotel leggen. Bevochtigen met wat wijn en visfumet. Een stuk boterpapier insmeren met boter en de zeeduivelmedaillons afdekken. De rest van de wijn en de visfumet met de room het saffraanpoeder en de kerrie langzaam inkoken tot de saus licht bindt. De scampistaarten pellen, kruiden met peper en zout en snel aanbakken in een pannetje met hete olijfolie. De tagliatelle 4 min. koken in licht gezouten water met een scheutje olijfolie, afgieten en warm houden. De ovenschotel met de zeeduivel en het pannetje met de scampi 3 min. in een voorverwarmde oven (200° C) zetten. De saus opwerken met een klontje koude boter, proeven en eventueel op smaak brengen. De zeeduivel en de scampi uit de oven halen. Op een voorverwarmd bord een sausspiegel gieten en in het midden de tagliatelle schikken. De scampi eromheen leggen en de zeeduivelmedaillons op de tagliatelle. schikken. Afwerken met kervelpluksels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit scampi met zeeduivel en kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven