Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Scholfilet met parmaham, rucola en saffraansaus recept
Scholfilet met parmaham, rucola en saffraansaus recept

Scholfilet met parmaham, rucola en saffraansaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg 2 of 3 plakjes parmaham trapsgewijs over elkaar heen, leg de rucola erop en rol dit op. Laat wat rucola uitsteken. Ontvel de tomaten en verwijder de zaadjes. Snijd ze in blokjes. Verwarm de visfond met de saffraan. Maak de pan goed heet zodat de scholfilets snel klaar zullen zijn. Snijd het parmahamrolletje onderaan recht af zodat u hem rechtop kunt zetten. Doe wat olijfolie in de pan en doe de scholfilet er meteen in. Doe ondertussen wat slagroom in de saffraansaus en mix dit met een staafmixer. Door de slagroom krijgt u een mooie schuimige massa. Bak de tomatenblokjes in een beetje olijfolie. Draai de scholfilets om en maak het bord alvast op met de tomatenblokjes en het parmahamrolletje. Haal de filets uit de pan en leg deze op de tomatenblokjes. Schep een beetje saffraansaus naast de filets. Dien meteen op.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit scholfilet met parmaham, rucola en saffraansaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven