Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sint-jacobsschelpen recept
Sint-jacobsschelpen recept

Sint-jacobsschelpen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pocheer de verse sint-jacobsslakken in bouillon tot ze gaar zijn. Fruit in 20 gram boter de gehakte ui, de gehakte peterselie en de gehakte champignons. Maak een blonde saus van de overige boter, de bloem, de wijn en een weinig kookvocht. Bind de saus met de eierdooier. Meng de ui, de champignons en de peterselie met de saus. Leg de gepocheerde slakken in ingeboterde schelpen of een pannetje en giet de saus erover. Bestrooi met wat paneermeel. Laat in de oven gratineren. Heel lekker!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit sint-jacobsschelpen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven