Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sliptong met wijnsaus recept
Sliptong met wijnsaus recept

Sliptong met wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eierdooiers met de slagroom los. Roer de bouillon en witte wijn door elkaar. Verwarm de oven op 100 graden C. en plaats een vuurvaste schaal erin. Verhit het bouillon-wijnmengsel in een grote koekenpan. Leg de vis erin en pocheer ze in 4 minuten net gaar. Laat de vis niet koken en uit elkaar vallen. Schep de visfilets in de warme ovenschaal. Dek de schaal af met alu-folie om de vis warm te houden. Roer enkele lepels visvocht bij het eierdooier-slagroommengsel. Schenk het mengsel al roerend terug in de koekenpan en laat het op matig vuur binden. Breng de saus op smaak met zout. Schenk de saus over de visfilets.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sliptong met wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven