Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sliptong uit Oostende recept
Sliptong uit Oostende recept

Sliptong uit Oostende


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 175 graden C. Sliptongetjes naast elkaar in de ovenschaal leggen en met zout en peper bestrooien. Visfond en wijn erover schenken en tijm en laurier toevoegen. Schaal met aluminiumfolie afdekken en de vis in 15 minuten oven gaar laten worden. Viskookvocht uit schaal in steelpan schenken en laurier verwijderen. Vis onder folie warmhouden. Kookvocht met koksroom op hoog vuur 1 minuut inkoken. Mosselen, garnalen, boter en peterselie door de saus roeren. Afmaken met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sliptong uit oostende recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Sliptong uit Oostende heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Dit is een mooi recept, smaak is zeer goed, een echte aanrader!
    Jaccor gaf dit recept op 21 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven