Tong uit Dieppe

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Koekenpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak de goed schoon.
  2. Smelt 25 gram in een braadpan, voeg de en de toe, doe de deksel op de pan en laat koken tot de goed open zijn.
  3. Regelmatig de pan schudden.
  4. Wat en toevoegen.
  5. Haal de uit de schelpen en giet het vocht door een zeef.
  6. Bewaren.
  7. Maak de schoon en snij ze in schijfjes.
  8. Smelt 25 gram in een koekenpan en laat daarin de gaar worden.
  9. Met en op smaak brengen.
  10. Breng in een pan de aan de kook en pocheer daarin gedurende enkele minuten de vis.
  11. Giet de vis af en rol de filets op.
  12. Apart leggen.
  13. Smelt 50 gram in een braadpan, doe het meel erbij en maak een roux.
  14. Voeg daar de vloeibare , met het kookvocht van de aan toe, meng alles goed dooreen en laat het geheel inkoken tot een dikke saus.
  15. Voeg de en de vis er aan toe en laat het 5 minuten warm worden.
  16. Op smaak brengen met en .
  17. Verdeel de vis, de en de over vier borden en begiet ze met de saus.
  18. Decoreren met de .
  19. Warm opdienen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon
  • wijn en visbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en visbouillon
  • boter en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • room en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon
  • visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
238 kcal
11%952 kcal
Vetten
20 g.
29%80 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tong uit Dieppe