Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spiesjes met zwaardvis recept
Spiesjes met zwaardvis recept

Spiesjes met zwaardvis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de zwaardvis in 48 blokjes. Verdeel de paprika in 48 kleine repen die groot genoeg zijn om een blokje vis in te wikkelen. Rijg zo 48 blokjes aan de spiesjes. (8 spiesjes van 6 blokjes) wisselend om en om van kleur paprika. Doe er zout bij, haal het hele spiesje door het gemalen brood dat op smaak is gebracht met het gehakte kruidenmengsel, zout en de gemalen peper. Besprenkel de spiesen met olie en leg ze ongeveer 10 minuten op een warme grillplaat, die op een matig vuur staat, zodat ze gelijkmatig gaar kunnen worden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spiesjes met zwaardvis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven