Allergie informatie: Surinaamse vis
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram witte stevige vis
- 2 uien, fijngehakt
- 3 tenen knoflook, fijngehakt
- 6 pepers
- 1 knolletje laos (halve vinger)
- 2 daon salamblaadjes
- 4 djeroek poeroetblaadjes
- 1 eetlepel assem
- 2 theelepels trassie, gebakken
- 0,5 stengel sereh (citroengras)
- sap van 0,5 geperste citroen
- suiker naar smaak (goelah djawa)
- 2 theelepels sambal oelek
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Surinaams vleesgerecht
Met shoarmavlees, gyrosvlees en nasivlees uit Suriname
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Rijstgerechten - brandaris - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Surinaamse vis
- Allergieen informatie