Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thuis mosselen eten recept
Thuis mosselen eten recept

Thuis mosselen eten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Controleer de mosselen, verwijder de kapotten mosselen en de mosselen die na een paar tikjes op de aanrecht niet willen sluiten. Doe alle mosselen (die goed zijn) vlak voor dat ze gekookt worden in koud water. Bereid de ingredienten zoals staat aangegeven. Doe de boter, bier, uien, laurier, bladselderij, peterselie en peper in een diepe pan en breng dit aan de kook. Doe vervolgens de mosselen er bij. Laat dit circa 5 minuten door koken. Blijf erbij staat want als de mosselen open zijn dan zijn ze klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit thuis mosselen eten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven