Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tongfilet in cidersaus en mosselen recept
Tongfilet in cidersaus en mosselen recept

Tongfilet in cidersaus en mosselen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een bechamelsaus op basis van de cider en kook daarin de tongfilets.
Neem de filets uit de pan en houd ze warm.
Voeg aan de saus de schoongeborstelde champignons toe en halveer ze.
Kook ze in de saus gaar. Neem ze uit de pan en leg ze bij de tong. Maak de mosselen schoon en haal ze uit de schelp.
Voeg ze toe aan de saus en laat ze even gaar worden.
Neem ze uit de pan en voeg ze bij de filets.
Voeg de losgeklopte eigelen aan de saus toe en de creme fraiche.
Roer goed en voeg de calvados toe.
Leg de filets op een schaal met daarop de champignons en de mosselen en de saus eroverheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tongfilet in cidersaus en mosselen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven