Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tongscharfilets met curry-mosselsaus recept
Tongscharfilets met curry-mosselsaus recept

Tongscharfilets met curry-mosselsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mosselen en haal ze er uit. Zeef het kookvocht en bewaar ze. Stoof de prei in wat boter en laat garen in de 2/3 gevogeltebouillon. Laat 2/3 mosseljus en 1/3 gevogeltebouillon voor de helft inkoken. Doe de curry erbij en werk af met 40 gram boter. Voeg de champignons, mosselen, bieslook en tomaat toe. Bak de filets in een antikleefpan in boter met wat olie. Schik de prei op het boord en leg 2 tongscharfilets erop. Overgiet het geheel met de saus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tongscharfilets met curry-mosselsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven