Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn met bosuitjes recept
Tonijn met bosuitjes recept

Tonijn met bosuitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de peultjes af. Haal de sperzieboontjes af en breek ze. Snijd de broccoli in roosjes. Pel de teentjes knoflook en snijd ze in plakjes. Snijd de tonijnsteak in repen. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Kook de peultjes met sperzieboontjes en broccoli in water met zout in 5 minuten beetgaar, giet ze af en spoel ze onder koud water. Snijd de olijven in plakjes. Verhit de olijfolie in een wok en bak de knoflook 2 minuten. Voeg de tonijnrepen toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg de peultjes, sperzieboontjes, broccoli, bosuitjes, olijven, azijn, tijm, basilicum en zout toe en verwarm het gerecht op laag vuur 5 minuten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijn met bosuitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven