Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijn met sesamlaagje recept
Tonijn met sesamlaagje recept

Tonijn met sesamlaagje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de tonijnsteaks. Dep heel goed droog met keukendoekje. Bestrooi de tonijn steaks met peper en zout. Rol ze door de sesamzaadjes. Zorg dat ze zowel aan de onder- als bovenkant bedekt zijn
De randjes hoeven niet. Bak de tonijnsteaks per zijde 1 minuut op hoog vuur in de olie. Haal ze hierna uit de pan en laat ze nog eventjes rustig doorgaren op een bord.
Ondertussen de tuinbonen 2 minuten in een pan kokend water koken. In de pan waar zojuist de tonijn in is bereid, kunnen nu de spekreepjes worden uitgebakken. De tuinbonen kunnen worden gemengd met de spekjes en naast de tonijnsteaks worden geserveerd.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tonijn met sesamlaagje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tonijn met sesamlaagje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept. ik heb het met de Kerst gegeten en gegeten met zeewierpasta en gerookte sesamsaus erbij. Ik persoonlijk zou het niet eten met spekjes, want dat kan best overheersen.
    Mary Matze gaf dit recept op 30 januari 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven