Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tonijnsalade met balsamicodressing recept
Tonijnsalade met balsamicodressing recept

Tonijnsalade met balsamicodressing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Tonijn volgens gebruiksaanwijzing ontdooien. Aardappels schillen, in blokjes snijden en in 15 min. gaarkoken. Sperziebonen in 6 min. beetgaar koken. ui pellen en snipperen. Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten, ui en dressing door elkaar scheppen. Tonijn met zout en peper bestrooien. In koekenpan olie verhitten en tonijn in 4 min. bruin en gaar bakken. Sperziebonen en aardappels door tomaten scheppen. Met zout en peper op smaak brengen. Salade over vier borden verdelen. Tonijn erop leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tonijnsalade met balsamicodressing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven