Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Udang Cuka (garnalen in azijnsaus) recept
Udang Cuka (garnalen in azijnsaus) recept

Udang Cuka (garnalen in azijnsaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de lombok en snijd hem fijn.
Pel de knoflook en snijd hem klein.
Fruit de knoflook en de lombok in wat hete olie.
Voeg de azijn, de djahe en de kunyit erbij en laat alles aan de kook komen.
Giet dit over de gepelde garnalen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit udang cuka (garnalen in azijnsaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven